zernylafrance.blogg.se

Hur jag lever mitt liv i Frankrike med secondhandfynd och mina resor mellan "hemma och hemma" , Frankrike - Sverige.

Oh herre gud

Publicerad 2014-09-30 23:23:55 i Allmänt,

Jag bara dog en liten smula ;)Jag trodde faktiskt inte att PSG skulle slå Barca. 3-2 blev det och jädrar vilken spännande match det blev(jag höll väl på att få ett nervsammanbrott ett par gånger om). Jag är hur lycklig som helst att fått "smälla Messi på näsan"! Matchen var äckligt spännande, så när det var en kvart kvar, vågade jag inte titta längre,(jag hängde vid fönstret)  ;) Det var härligt att se ett faktiskt ganska bra PSG. Hoppas nu bara att de spelar bättre i "hemma-ligan",(är trött på alla dessa "lika-matcher") Lite mera vinster vill jag se :)
 
Till slut vågade jag inte titta på matchen,(höll ju på att dö en kort smula)!  ;)
Btw, ni som undrar varför fönster täcks för, bor man längs med en avenue med
många lampor längs med vägen, så vill i alla fall inte jag ha något ljus in när
man sover  ;)
 
 
Nu blir det till att nana kudden!! I´m going to sleep good! ;)) <3

Bubbel och fotboll

Publicerad 2014-09-30 19:29:54 i Allmänt,

Ikväll Spelar PSG match mellan Barca. För PSG ser det ut som rena natten. Zlatan lär inte spela(jag bryr mig inte), men Lavezzi(partykillen har tydligen börjat festat igen), han är också skadad, om jag inte minns fel). Silva är också skadad. Rabiot(Radio, som jag kallar honom för), han vill sluta(eller en uppnosig tonåring som bara kräver mer pengar). Verratti har jag för mig att han också är skadad. Luiz är bara mest dålig..
 
Tja, vilka har vi kvar?! Jag hoppas att de stadiga killarna:Maxwell och Cabaye är med på plan. Dessa är stabila, men i kväll behövs det en hel del att besegra Messi o co  :(
 
Vi har laddat med bubbel i alla fall, lite roligt får man ju ha :)
 
Bubbel är gott, men jag är alltid en pessimist, PSG förlorar ikväll!

Jag är en samlare

Publicerad 2014-09-30 16:01:36 i Allmänt,

Det känns så gott att "bara vara hemma". Mitt hemma är Paris, där bor jag och pluggar. Jag har nu jobbat färdigt för dagen,(känns kalas). Solen skiner och än kan man gå omkring med jeans och t-shirt,(jeah) ;)
 
I morse, redan vid 08:30 inhandlades veckans matvaror. Jag och Sébastien har en gó vana att alla småpengar läggs i en burk och när vi storhandlar, tar vi mynten och lägger i myntmaskinen i mataffären. Myntmaskinen är som Sveriges pantmaskiner, med lappen med pengar, handlar vi mat. Denna gången hade vi samlat på oss ganska mycket, så vi delade upp det(runt 75 euro). Denna gången lade vi i maskinen 450 spänn. Det vi fick lägga till var en liten 5 euro  :) Vi har mat för en vecka och resterande av mynten använder vi nästa vecka  :) Tycker att det är bra jobbat! :)
 
Je sais, jag är en myntsamlare  ;)

Hemtjänsten i Onsala kan man inte räkna med!!

Publicerad 2014-09-29 19:51:01 i Allmänt,

Fyyy faan!!!Just nu är jag petit sur!!!  Pratade med mamma för en stund sedan. Nu när hon är själv ska/har hon hjälp från hemtjänsten(hjälp att komma upp, mat, att lägga sig för natten). Mamma som är så morgonpigg(går upp vid halv 7 på morgonen). Idag kom de vid 09:45!!! Jag har pratat med mamma och hon tycker det är katastrof!
 
Här sitter jag nu i Paris och är skitsur över att hemtjänsten i Onsala inte gör sitt jobb. I lördags kom hemtjänsten vid 19:45 och skulle lägga mamma. Man undrar vad det är för "jädra stolpskott" som inte fattar vad man säger till om!!! För mig är det inte roligt alls när jag ringer hem till mamma och frågar hur det är, om allt funkar. Jag blir så jävla ledsen när ingenting funkar(mamma har sagt till i god tid). Jag lämnade Onsala i lördags, idag är det måndag och knappt någonting har funkat sedan jag åkte från mamma.
 
Vad fasen ska man ta sig till?, Hänga dem allihopa kanske???!!! Jag kan i alla fall inte sova gott efter att fått höra alla dessa problem. Ska jag behöva ta planet hem till Sverige för att styra upp saker och ting??!! Och jag som precis kommit hem!! :((

Landat

Publicerad 2014-09-29 16:32:02 i Allmänt,

Ja, nu har jag varit hemma en dag. Flygresan gick bra. Det är alltid kul på Landvetter ;) Vi,(Jag och Sébastien skojar alltid om "Ja, vilken kändis kommer man att se denna gången?" Jag är ju dock alldeles för feg att fråga om man kan ta ett kort, men igår såg jag Lasse Åberg. Han såg ut att leta efter någon gate. Jag ville inte störa, tja, sån är jag.
 
Nu så här andra dagen hemma, håller jag på med lite gott o blandat( har fastnat i köksdelen), tycker det ser dammigt ut, så jag har att göra(har ju inte varit hemma på 4 månader och dammigt har det blivit så jag diskar och snyggar till det här hemma(killar kan ju inte städa)! Har inte packat upp resväskan, vill plocka upp först, rensa och göra allt snyggt och sen kan jag softa ;)  Men det är helt härligt underbart att äntligen vara hemma!! :) <3 <3 <3
 
Inte mycket folk på Landvetter igår.
Pedantdiska Zerny fixar och grejar!  ;)

Bonjour Paris <3

Publicerad 2014-09-28 06:53:40 i Allmänt,

Good morning All!!
 
Om några timmar går planet hem till Paris, så mer bloggande blir det för mig imorgon  ;)
 

Halvt kaos

Publicerad 2014-09-27 07:18:40 i Allmänt,

Den saken är klar, att har man för många klädesfynd, ja då får man ett helvete att försöka packa resväskan!! ;) Alltså det går inte framåt direkt. Hela eftermiddagen igår  höll jag på att sortera och välja ut det som ska tas med till Paris,( hur ska 4 par skor och stativ också få plats + allt annat)?!. Det gick väl inte så bra. Tyckte jag hade mest småpauser i köket och varje gång när jag skulle "sätta igång", ja, då tappade jag intresset och kollade på "Idol" i stället!
 
Och detta är inte alla klädfynd, hrm..
 
Gick upp snäppet efter  05 i morse. Jag tror nu att jag har kommit på en bra plan över packningen, vilka stuff som ska med :) (känns gott)!  :) Nu sitter man i köket och tar morgonkaffet, samtidigt som man kollar in blåsten ute(hela natten har det ju varit "halv orkan")  ;)
 
Senare idag kommer jag att bli upphämtad och styr kosan till Göteborg. Imorgon vid lunch tar jag planet hem, bonjour Paris :) <3 <3 <3

Torsdag

Publicerad 2014-09-25 12:29:00 i Allmänt,

Så här under sista veckan i la Onsala, har jag mest bara stressat runt lite här och där(fixat lite viktiga ärenden och annat som behövs).
 
Idag rensas det bland kläder igen. Det är lite sorgset ändå att lägga ner alla sommarkläder i lådorna. Vet inte riktigt än vilka kläder jag skall ha med till la France(beslutsångest), verkligen! Den enda klädhögen som är färdig är den som ska iväg till de olika secondhandplacen ;) <3 Just nu har jag en paus från kläderna. Funderar på hur jag skall packa resväskan på bästa sett(får "provpacka" lite senare)  :)
 
Kaffepaus i köket!
 
Nä, får jag göra lite nytta igen, have it nice!!

Sommaren är kvar..

Publicerad 2014-09-23 13:58:04 i Allmänt,

..när jag kommer hem nu på söndag(thank god). I morse trodde jag faktiskt inte mina ögon när jag insåg att utetemperaturen "bara" var på 1,8 plusgrader, hjälp!! Vad fasen hände med sommaren??!!, Det underbara att sitta på klipporna vid havet??!!  Hrm, verkar som att hösten verkligen har tagit världens bästa grepp om oss,( varför blir man alltid så förvånad när hösten väl kommer)??
 
Jag har kollat lite väder och faktiskt, ser det ut att jag allt får uppleva lite mera sommar(yeah)!! En bit över 20 grader känns ju helt ok ;)
 
Gradantalet ser väl helt ok ut?  ;)
 
Idag måste verkligen grejsa bland mina kläder... Under fyra månader hittar man ju en del trasor och skor, kommer jag att få plats med kamerastativet?? Uhh, jag kommer att få ett "helvete" med jag och mina kläder, hahaha!!!
 Denna "fräsiga" klänning sprang jag på i lördags!  ;)
 
Vad hittas på hos er, denna tisdag?

Sista veckan

Publicerad 2014-09-22 19:51:01 i Allmänt,

Ja, tiden går fort när man har roligt ;) Nu är det mindre än en vecka kvar bara som jag befinner mig hos goa mamma, här i Onsala. Trodde inte att jag skulle vara här så länge,(en bit över 4 månader), men wow, sicken underbart, härlig svensk sommar man upplevt. Visst, man har också upplevt lite "Varbergs sjukhus", då mamma låg där i 6 veckor. Det kommer allt kännas lite konstigt att åka hem på söndag..
 
Idag i alla fall har jag fixat nytt bankomatkort,(i grevens tid)  ;) . Varit också en sväng i mataffärn och Röda korset i Kungsbacka.
 
Nu efter middagen känner jag mig lite "halvslut" , eller trött :) Grejar för fullt med disken och sen blir det koll på tvn!  ;)
 
 
Snart är jag hemma i mitt Lovely Paris <3 <3 <3
 
 
 

Japan

Publicerad 2014-09-19 17:15:10 i Allmänt,

Även jag älskar ju fredagar och det ända jag vill är att jobba så lite som möjligt på en sån här dag ;),(hrm, gräsklippningen måste jag fixa ikväll, före eller efter maten?, Faktiskt, vet inte än  ;)
 
Have a très, très bon vendredi en la soleil! (ops, jag är rädd att har blivit lite försvenskad och tappat lite av franskan, nu när man "häckat" i Sverige i över 4 månader, ahhh, hjälp!!)!
 
Ikväll ska jag fixa, fina laxen med fina primörer och senare ikväll blir det till att häcka vid tvn och kolla på "Idol" och hålla tummarna att det blir bra låtar, bra uppträdande och att rätt person åker ut!  :)
 
Knopar i köket med lite middag, (tja och lite annat också)  ;)
 Gräsklippningen får jag ta efter middagen,(har inte haft en lugn stund), men det är lugnt.
 
 Jag har min lilla skara av läsare, men det är alltid kul när man har en läsare från Japan  ;)

Båda två har nytt

Publicerad 2014-09-18 20:10:13 i Allmänt,

Ah, sicken dag! "Flaggorna , vajade i vinden" och fåglarna kvittra ;) Idag har jag hämtat mina glasögon :) Ah, ni skulle bara veta hur nöjd och glad jag är över dessa fina exemplar. Nu ser jag allt mycket fylligare, skarpare och ja, tvns färger är ju dunderfina!!  ;)
 
Mamma har gjort sig snygg i håret. Nu vill hon äntligen ha långt hår, (me like). Både jag och mamma klipper oss hos världens bästa Jessica Olander här i Onsala. Jessica kan verkligen göra underverk och hon är magisk när hon fixar fina frisyrer(jag tar lätt flyget bara för att bli fin i håret)!  :)  På eftermiddagskvisten vid 16-snåret, satt mamma och jag och softade i solen på altanen. Mamma är så härligt nöjd med håret ;) och jag är kalasglad över mina goa glasögon,(tycker faktiskt själv att jag ser lite smart ut)  ;)
 
Mor och dotter ;) <3 <3 <3
 
Nu skall jag kolla på "Idol", sitter och hoppas på att "rätt två" kommer att gå vidare  ;)

Så mätt

Publicerad 2014-09-17 18:43:22 i Allmänt,

Alma, mammas hund älskar grillad kyckling med ris. Haha, hon gör verkligen vad som helst för att få godbitarna ;) I två timmar satt Alma i köket och gjorde "vacker tass". Hon såg för söt ut!
 
Nu ligger Alma och stensover(snarkar) i sin korg. Säkert drömmer hon att hon jagar en och annan kyckling(har konstiga ljud för sig)  :) Jag gluttar på tv och äter vitlökschips. Sitter och hoppas på att det blir bättre sånginsatser på "Idol" ikväll än igår!
 
 Alma, storslaget mätt efter storslagen middag ;) <3
 
Have a nice evening! :) <3

40 bagis för en pälskant

Publicerad 2014-09-16 22:06:14 i Allmänt,

Är ju faktiskt bra  ;)Kikade en sväng på idol (håller på Rolf och den lille ljuse killen). Killarna sjöng ganska dåligt, lite tamt, hrm! Annars har jag inte gjort så mycket,(förutom att handla, fixa en del ärenden och ett gäng annat som skall fixas.
 
I helgen gjorde jag världens fynd ;)  Trodde först att lådan jag rotade i var bara en massa fuskpäls, men jag hittade en fin "trasa" och jag är helnöjd :) I morgon ska jag se vilka plagg jag har hittat här i la Suede, som jag ska ta med mig hem till la France. Det kommer att bli svårt att välja, då jag bla också hittat ett bra kamerastativ till systemkameran som jag bara måste ha med hem. Men det är lugnt. Kommer hem igen till Onsala i december,(åker då med nästan tom väska), så det skall nog fixa sig!  ;)
 
 
 
Vad hittas det på i resten av landet, who knows!  ;) Take care!

Vilken telefon ska man välja?

Publicerad 2014-09-16 19:20:06 i Allmänt,

Ahhh, jag behöver verkligen hjälp!! Faktiskt, i över ett år har jag funderat på att skaffa ny mobil. Jag har kikat litet på ditt o datt, men jag kan inte bestämma mig för vilken mobil/märke jag skall välja. Jag behöver verkligen all hjälp jag kan få!
 
Nokia med superkamera
 
I hela mitt "mobilvärld" har jag kört med Nokia,( trogen kompis). Mobilen som jag har nu(jaa, den är gammal, för den är symbian)..  I alla fall, är ute efter en bra, modern telefon som funkar,(alltså tar bra bilder, instagram, bra med upplösning och internet. Känns bra i handen och allt "det andra bra" man ska ha  ;) Priset spelar ingen så stor roll för mig,( kör aldrig med abonnemang)!!
 
En av Samsungs modeller
 
Snälla, kom med bra tips på vilken mobil jag ska ha. Samsung eller Nokia, fördelar/nackdelar.
 
Tacksam för svar!
 
 

Litet hopplock från helgen

Publicerad 2014-09-14 16:32:15 i Allmänt,

I fredags tog mamma och jag svängen förbi Lendahls kök på Leksandsgården här i Onsala. Jag säger bara wow, sicken underbar middag vi åt ;) <3 Varmrätten vi tog var ju bästa himmelriket! Kummelfile med rostade rotfrukter, samt en halv gratinerad havskräfta <3 Säger bara ÅÅÅhh, så gott!! ;) Jag kan varmt rekommendera detta Place! Sicken service, sicken mat och allt till ett bra pris!
 
Så gott!!
 
Igår, lördag var jag som vanligt inne i Göteborg, och faktiskt, så hittade jag ett litet roligt fynd i "fyndlådan" på Emmaus. Där hittade jag en bit av "racoon", för 40 bagis ;) Det är kul när man springer på godbitarna. Hur lyckas jag "bara springa på", ingen aning, men det är perfa när det händer ;)
 
 
 
Hittade också ett bra stativ till min systemkamera på Net on Net för snäppet under 300 spänn :)
 

Jag är så glad och nöjd att ha hittat fina grejer. Ikväll blir det också spännande hur det kommer att gå  på valet. Jag håller tummarna på att "rätt vinner"!!  :) <3
 
 
 

Snart middag

Publicerad 2014-09-12 16:34:27 i Allmänt,

Solig fredag, härligt!! En liten sväng av sommar, så underbart! Om en timma åker jag och lilla mamma iväg på middag. Ikväll blir det ett besök på Lendahl´s kök på Leksandsgården här i Onsala. Jag har vart där en gång tidigare(då blev det bara dessert), kollade in stället. Det ska bli kul att få ut mamma också på lite "gallej". Hon är inte ute så ofta. Vi hoppas i alla fall på bästa servicen denna gången också och bien sur ska det ju bli spännande att prova en av varmrätterna  :)
 
 
 

En vecka kvar..

Publicerad 2014-09-11 13:06:57 i Allmänt,

..och lite fynd of course! Använder flitigt mina låneglasögon, när jag läser och när jag kollar på tvn. Mina ögon befinner sig i paradiset varje gång bågarna åker på ;) Kan inte fatta att jag har sprungit omkring med dålig syn över ett år! Inte konstigt att jag varit dödstrött varje dag, då jag fått anstränga mina ögon till max. Nu är det bara en vecka kvar tills jag får mina riktigt fina egna glasögon, wiii <3 <3 <3
 
I förrgår när mamma hade "tant-gänget hemma", tog jag secondhand-runda till Kungsbacka. Jag var på Röda korset och Erikshjälpen. Jag hittade stuff på de båda :), men mer och mer tänker jag hur jag skall lyckas att få hem allt då jag i slutet av månaden tar flyget hem till Paris. Kanske skulle jag ha två resväskor??! Ah, jag vet inte än. Konkar ju på systemkameran och datorn också..
 
Här kommer några bilder på riktigt roliga plagg som jag hittade  på Erikshjälpen.
 
 
Jenny Hellström gör roliga klänningar(me like) ;) 80 kronor för denna trasa!
 Mysig koftmodell från NOA NOA för 125 bagis  ;) <3
 
 

Solen går upp över taken

Publicerad 2014-09-10 06:59:00 i Allmänt,

Vaknade redan vid 03-tiden i natt, hade en så konstig dröm. Jag drömde att jag satt i bilen mitt i natten(ingen aning om varför jag var ute så sent). Tydligen hade jag kört in på nån liten väg, nära busshållplatsen där man bodde som barn. Jag hade nedvevade rutor, fast än det var lite kyligt(don't know why). Helt plötsligt smäller en svart jaguar upp ena framrutan och hoppar in. Som tur är, ser inte katten mig,(även fast den kikar runt och nosar). Jaguaren hoppar ut och jag kör fort där i från. Snacka om konstig dröm! Jag gick upp redan vid 05. Lika bra att ta en kaffe vid köksbordet och se lite soluppgång, istället för att "plågas" i drömmarna ;)
 
Arg jaguar
 Mysig morgon ;)

Prickigt och päls

Publicerad 2014-09-07 22:31:56 i Allmänt,

Igår hade jag min "lediga" dag och bien sur spenderades den i Göteborg. Som vanligt kunde jag inte låta bli, så självklart tog jag svängen om Emmaus på Linnégatan i jakt på fynd. Jag har redan sedan länge fyllt kvoten på klädfynd, så igår tog jag upp jakten på höst/vinterskor. Jag häckade bland skorna, provade, synade, kände efter och efter nån timma hade jag hittat två underbara! ;)  Det ena paret är svarta, ett par undersköna med pälskant. Det andra paret är ett par roligt prickade i skinn med pälsbollar på sidorna. Jag slog till på de båda paren och jag är supernöjd,(summan=150kr + 200kr ;)) ). Min sport är att hitta snygga kläder till billig peng(stora pluset är när man hittar något ovanligt som ingen annan har eller "rätt märke").
 
Roligt med både spetsigt och pälsigt ;)
 "Lola Ramona",alldeles nya för 200 bagis,(nypris 1295:- )
 
I väntan på mina glasögon,(hämtas om två veckor), har jag fått låna av Mathias ett par läsglasögon. Det är härligt att se skarpa bokstäver och fina färger på tvn  :) <3
 
 

Trött och glasögonägare

Publicerad 2014-09-04 20:39:08 i Allmänt,

Nu är jag megatrött efter att ha tillbringat dagen i Kungsbacka med mamma. Vi kikade runt på marknaden i solen. Riktigt kalasväder var det, men ändå ganska lagom med folk(lite småbökigt bara att köra rullstol på dumma kullerstenar). Jag hittade inget på marknaden, men mamma hittade både nått klädesplagg och liten söt väska.
 
Efter vi kollat marknaden gick vi till Kungsmässan. Hade ju tid idag för synundersökning. Tydligen ser jag dåligt på det vänstra ögat, så jag fick prova ut ett par bågar. Kan ju lugnt säga att det var lite svårt att välja bland alla roliga och coola glasögon. Jag fastnade till slut för ett par görfina bågar i häftig färgkombination. Jag är verkligen jättenöjd med mitt val. Glasögonen ska jag hämta om två veckor  :)
 
 
Så trött efter lång dag

Koll på glasögon

Publicerad 2014-09-04 07:32:48 i Allmänt,

Ganska många gånger har jag funderat på om man kanske skulle gå till optikern och kolla sina ögon. Har fått för mig att min syn blivit lite sämre det senaste året, så det känns gott att äntligen få kolla upp det. Har tid i eftermiddag :) Tycker ju också att glasögon  är ju så jädrans snyggt. Jag kommer ihåg att jag ibland kunde vara lite avundsjuk på en och annan kompis som hade skaffat glasögon. Glasögon i en cool färg och modell med eget fodral, det var ju häftigt, hihi  ;) Undrar om jag kommer hitta rätt modell bara(brukar ju finnas en hel del att välja på). Jag är en typisk människa som har svårt att bestämma mig också, så det blir väl så att jag kommer att vela fram och tillbaka innan jag väl fastnar för det perfekta paret.
 
 

Bara underbar

Publicerad 2014-09-03 23:01:35 i Allmänt,

Sitter gott i soffan och kollar tv. Mamma och jag hade en sån härligt underbar dag i solen. Efter vi hade fixat "alla måsten på morgonkvisten" och en kollat färdigt på älsklingssopan på tvn, så gick vi ut i solen. Så perfekt väder. Ingen vind och inga moln i sikte, so lovley! <3 Vi tog svängen förbi pappa och syrran. Det såg ut som att de hade det bra <3 På vägen hem tog vi vägen förbi mataffären och köpte mjölk. Eftermiddagen häckade vi på altanen(alla tiders)!
 
Imorgon har vi fullspäckat schema med bank, torg och Kungsmässan på listan. Det kommer att bli en lång och intensiv dag, vill jag lova!  ;)
Där ljusglimten är på stenen med stora ängeln, där bor syrran och pappa
 

2 par nya!

Publicerad 2014-09-02 21:27:31 i Allmänt,

Tog svängen förbi Kungsbacka idag. En lång "städ-grejlista" på ÖoB stod på schemat. Som ni säkert förstår tog jag svängarna förbi mina "secondhand-himlar". Idag blev det: Röda Korset, Emmaus och Erikshjälpen. Inget speciellt hittade jag på Emmaus ;)  Men ett par ursnygga "Röd o Grön-byxor"(Redgreen) för en tjuga på Röda korset. På Erikshjälpen hittades en vit ursnygg knutblus + 2 par urfina örhängen ;)  Redan nu vet/tror jag redan att jag lyckats skrapa ihop alldeles för många örhängen här in La Suéde, men faktiskt, kunde inte låta bli att köpa dem eftersom de kostade 15 kr respektive 25 spänn. Oui, jädrans snygga tycker jag också att de är ;)
15 bagis för dessa! ;)
 25 spänn för dessa.
 
Hihi, jag kanske skulle börja tänka på hur jag ska få hem alla fynd till La France som jag har hittat under tiden här i Sverige,åker ju hem nån dag här i september. Har bara några grejer kvar jag måste fixa ;)

Så här fin blev hon!

Publicerad 2014-09-02 08:31:53 i Allmänt,

Prick 16:30. igår hämtade jag Alma. Hon kom springades med löst koppel från trimrummet och herregud sicken snygg donna hon hade blivit! :) Alma såg så rolig ut när hon bara ville springa ut(hon tyckte absolut att vi skulle ta en "springnota" och åka hem. Hon bokstavligt hoppade ut genom dörren, såg så kul ut ;) Hela kvällen igår när vi satt och kollade på tv, låg Alma i mitt knä och sov. Oj, vad hon luktade gott, hihi!!
 
Och så här fin blev hon, mitt lilla "plockepinn"
 
 
 

Snart åker vi

Publicerad 2014-09-01 13:47:37 i Allmänt,

Japp, nu snart åker jag och Alma för trimning. Just nu ligger hon gott i korgen och stensover(hon vet inte vad som väntar). När hon väl är klar, kommer Alma bli överlycklig att se mig ;) och jag kommer att bli glad över vilken fin hund hon kommer att bli!
Alma i morse, stensover som alltid!
 

Dubbla kaffe

Publicerad 2014-09-01 07:27:19 i Allmänt,

I lördags hade jag, som vanligt  min "lediga" dag. Då har jag också ganska späckat schema med att kolla läget i stan, träffa kompisar, jakt på klädfynd och annat som jag inte har hunnit med under veckan. Igår kan man väl säga att man var ganska så trött(söndagarna är för mig alltid den tråkigaste dagen), så söndagen blev soft.
 
Idag är det måndag igen och det var lika bra att starta dagen med dubbla kaffe, så att man vaknar :)  Vid 14:30. ska jag iväg med Alma, hon ska trimmas. Just nu ser Alma mer ut som en skurtrasa som man har svabbat golvet med, stackarn! Det blir nog till att bära Alma ut till bilen(hon vägrar att åka bil), för oftast så är det trimning hon ska på eller kloklippning och det gillar hon inte alls.
 
Nu ska jag sätta igång med lite småplock. Måste handla idag också(mjölken är slut bland annat).
 
Have a nice lundi! :)
 

Om

Min profilbild

Zerny

41-årig Onsala-tös som bosatt sig i Paris. Här bor jag sedan ett par år med pojkvän och en massa secondhand-stuff ;) Pluggar franska språket, följer PSG(bien sur), Verratti, "partykillen Lavezzi och Zlatan) ;) Flyger hem till Onsala varannan månad till mamma och Alma, kollar så allt är bra. Fart och fläkt är ju underbart!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela