zernylafrance.blogg.se

Hur jag lever mitt liv i Frankrike med secondhandfynd och mina resor mellan "hemma och hemma" , Frankrike - Sverige.

Jag är så glad!

Publicerad 2014-10-27 18:10:00 i Allmänt,

Över dessa söta blommor jag har kommit över  :) <3 <3 <3 Jo, jag vet att igår blev det vintertid. Jag trodde att jag hade all koll i världen att även jag var inställt på vindertid,(mobiler och dator är ju inställda), men lilla vita aparaden som visar både tid(och rum), och klockan gjorde faktiskt att jag gjorde bort mig igår en smula...  Jag var "fit for fight" till att kolla läget i secondhandaffären, men när jag trodde att klockan var lite innan 10 igår, slog det mig att klockan bara var snäppet innan 09:00., hrm, suck..
 
Anyway. Idag har det varit lite typiskt "våren", sicken sol, alltså, Wow!!
 
Nya blommor till hemmet och jag bara ler  ;))  <3 <3 <3
 
En liten hyacint och den sötaste rosa jag någonsin köpt för 17 bagis ;)  <3 <3 <3
 Måndagar är ju alltid "Lycka"!  ;)

Från underbar sommar, till "Merry christmas",(Suck, har redan dött en smula)!

Publicerad 2014-10-22 15:41:36 i Allmänt,

 
Jag och många med mig har väl upptäckt att julen, suck, "står för dörren". Bara för tre, fyra dagar sedan hade man sommar här,(25 grader). Idag har lite mer "julpynt" kommit. Usch, lite deppigt är det allt, fan, inte ens november, men redan "God jul". Jag har redan "julångest"!!!
 
 
Ahh, underbara sommar!!
Nu blir det "uppsättning av kulor"
 
 

Ikväll ska vi vinna

Publicerad 2014-10-17 16:17:02 i Allmänt,

Ja, ikväll gäller det ;)
 
Det hade ju varit kul om det blev vinst ikväll, då jag och Sébastien ska till Stade de France och heja fram PSG till seger. Dessvärre lär det väl bli en liten nagelbitare, då Zlatan, Lavezzi, Thiago Silva, David Luiz är skadade och inte kan spela. PSG spelar mot bottenlaget Lens, men tja som läget är nu kan det ju sluta hur som helst.
 
Nu på eftermiddagen har man tagit en 2-timmars vilopaus. Riktigt behövligt :) Skall snart göra oss i ordning för att så smått ta oss till arenan. Ja, en och annan öl blir det ju innan.
 
Jag och de 80.000 andra hoppas på en magique soir, "Paris est magique"  ;))
 
 Stade de France
 
 
 
 
 

" Ahh, there you are"

Publicerad 2014-10-10 16:38:21 i Allmänt,

Här har man jobbat på,(gott att det äntligen är fredag)   ;) <3  Jag jobbar hårt  från måndag till torsdag. Fredagar är alltid min lediga dag :) <3 Jag gör alltid veckoplaner på vad som ska göras under veckan. Nu kan jag bocka av ännu en  ;)
 
Sedan jag kom hem(2 veckor sedan), har jag verkligen tagit itu med rensning av kläder. Nu är jag verkligen hård mot mig själv och sparar inget som är typ "kanske". Nu rensar jag järnet och bland alla klänningar jag samlat på mig, hittade jag ju min favorit igen,(ahh, som jag har saknat dig)!!  ;)  <3 <3 <3 Denna klänning kommer jag att ha kvar,(blått med vita prickar är ju bara, wow!!
 
Vad hittas annat på ikväll?  ;)
 
Älsklingsklängingen på! ;) <3
 

Rensa

Publicerad 2014-10-08 18:22:22 i Allmänt,

Sedan jag kom hem till La france , funderat på alla dessa kläder som jag har samlat på mig(många och mycket har jag inte använt). Då är det bara att ta "tjuren vid hornen" och lämna de fina trasorna till andra som behöver det bättre :)
Idag har det varit ganska soft faktiskt,(ösregn på morgonkvisten), men nu är det helt ok  :)
 
I morgon tar jag svängen förbi Emmaus och lämnar mina trasor,(skulle gärna haft bilen med mig, så jag får med mig allt med en gång), Ahhh, jag får väl gå en fyra , fem gånger med Dramaten ;) lite träning skadar ju aldrig <3
 
 
 
Många kläder blir det  ;)
 Ahh, bästa trädet i storstan!!  ;) <3 <3 <3

Strange

Publicerad 2014-10-03 18:42:42 i Allmänt,

Det verkar som att telefonen jag har, har sitt egna lilla liv, tog en del kort, men de fastnade inte riktigt..  I förmiddags lämnade jag iväg ett gäng kläder på Emmaus,tog en del kort, men "de finns inte", hrm.. I alla fall, runt 24 varma grader är det här  :) Det kändes underbart att springa omkring "kortärmat"  ;) Hemma, så rensar jag för fullt(vill inte ha för mycket överflödigt),
 
Detta är en gammal bild från 2012!
 
Nu ska jag bara mysa,(fredagsmys)  ;)

Städa

Publicerad 2014-10-02 18:28:44 i Allmänt,

Idag har det varit en sådan där dag, då man bara städat i "boet". Jag har ju inte varit hemma på fyra månader och ja, det syntes faktiskt att man hade varit iväg , haha,(hrm, Ja, killar kan ju inte städa)...L!ite dammigt här och där var det ju.. I alla fall, har haft en underbar dag med fortsatt sol och värme(23 grader) ;) Snart blir det mat och tv=softigt!  :)
 
I morgon är det fredag, gött!!  ;) <3
 
"Äsch, kände bara för att hitta på nått!  ;)  <3 <3

Så härligt!!

Publicerad 2014-10-01 18:38:54 i Allmänt,

Länge har många med mig väntat på att Verratti skulle göra mål och så här glad blev jag igår när Verratti gjorde sitt första mål i PSG  :) Efter ett och ett halvt år gav det äntligen utdelning!!
 
 
Verratti
 
Denna onsdag har varit ganska lugn. solen skiner och åter igen har det varit en bit över 20 grader, härligt!! Om en stund skall jag ladda middagen. Ikväll blir det lätt, grillad kyckling med fina små potatisar  :)
 
Ha en underbar onsdag alla ni där ute!  ;)
 
 

Om

Min profilbild

Zerny

41-årig Onsala-tös som bosatt sig i Paris. Här bor jag sedan ett par år med pojkvän och en massa secondhand-stuff ;) Pluggar franska språket, följer PSG(bien sur), Verratti, "partykillen Lavezzi och Zlatan) ;) Flyger hem till Onsala varannan månad till mamma och Alma, kollar så allt är bra. Fart och fläkt är ju underbart!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela