zernylafrance.blogg.se

Hur jag lever mitt liv i Frankrike med secondhandfynd och mina resor mellan "hemma och hemma" , Frankrike - Sverige.

Tränar på hemmaplan

Publicerad 2014-11-27 17:21:37 i Allmänt,

Jag är en sådan rolig person som aldrig satt min fot på ett gym. Jag skulle aldrig någonsin göra detta,("trivs bättre hemma")  ;)  Visst, även jag i mina unga år spelade fotboll,(sprang järnet), karate har jag också pysslat med.
 
Jag känner mig mest hemma,(när det gäller träning), på hemmaplan. Det är inget svårt alls  ;)  Har man köpt ett gäng vatten så att man klarar sig veckan ut + ett 5-kilos potatis, som man tar lätt över axeln, är detta skitbra styrketräning ;) Ja, bien sur + all annan mat, man i samma  veva drar hem, gör ju detta som ett megaroligt styrkepass.
 
Väl hemma, när det nalkas mat; I väntan på man sätter på plattorna, hinns det med en "liten dans-svängom i allena ,(ta ut svängarna rejält)  ;))))  <3 <3 <3!!!
 
Haha, får nog lägga över lite mer tyngder på vänstersidan, så det kan bli "lika i slutändan"!.
 
Det enda som jag måste fokusera på är att träna vänstersidan lite mer än  högersidan,(men det är det svåraste), för mig!!
 
Puss och kräm, alla underbara där ute!!   ;))   <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zerny

41-årig Onsala-tös som bosatt sig i Paris. Här bor jag sedan ett par år med pojkvän och en massa secondhand-stuff ;) Pluggar franska språket, följer PSG(bien sur), Verratti, "partykillen Lavezzi och Zlatan) ;) Flyger hem till Onsala varannan månad till mamma och Alma, kollar så allt är bra. Fart och fläkt är ju underbart!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela