zernylafrance.blogg.se

Hur jag lever mitt liv i Frankrike med secondhandfynd och mina resor mellan "hemma och hemma" , Frankrike - Sverige.

Snart dax för flygtur!

Publicerad 2014-05-20 16:45:16 i Allmänt,

Precis så här känner jag mig just nu!!,
Försöker få till det där med att packa resväska, (går ju mindre bra, hrm..) På torsdag tar jag flyget hem till Sverige, hem till lilla mamma och underbara Alma <3 Jag undrar och funderar fortfarande över vad/vilka kläder som skall knökas ner i resväskan. Det som gör det ännu svårare är denna roliga "värmebölja", både här hemma i á Parisoch på den svenska västkusten. Just nu in la france är graderna snäppet runt 25, lite "puh, oh, vad varm-väder",(för mig). Förra året i juli här i la france stack termometern  snäppet över 41 grader!!! Jag hade "turen" att när det var som varmast här in la france, var jag hemma in la Suéde.Jag hade inte pallat med den värmen, uuuhh!!
Nu skall jag ta mig ett ryck och packa väska. Under tiden lyssnas det på Mozart ;)I min alltid stressiga vardag, lugnas mitt lilla oroliga sinne med denna underbara musik. <3
 

Hej Hopp

Publicerad 2014-05-19 20:01:25 i Allmänt,

Vad det är varmt ute!!  ;)
Jag får verkligen passa på att njuta av solen och denna underbara värme till jag åker hem till mamma och Alma på torsdag.
Dagen har jag spenderat ute och solat lite. Nu funderar jag vad jag ska packa ner i resväskan, hrm...Det är lika jobbigt varenda gång, arh!! Visst, på ett sätt vet jag vad jag ska ha med mig,  på ett annat sätt, har jag ingen aning direkt. Det löser väl sig ;) Ni får se sen!
 
Nu ska jag ladda lite käk(blir lätt), korv med linser. Det är snabbt, lätt och gott!!  ;)
 
Have it nice in the evening ;) <3 <3 <3
 Gött i solen :) Kanske man kan bada i havet när man kommer hem ?! <3
 
 

Sol ute!

Publicerad 2014-05-19 15:14:15 i Allmänt,

Det är underbart skönt att få uppleva lite go sommarvärme!! ;) 
innan jag åker hem en sväng till Sverige, till lilla mamma och alma. Här kom sommaren förra lördagen(fick ta av mig jeansjackan, var för varmt., puh!!  Det är helt underbart när sommaren kommer, bara sådär :) Jag har njutit och bara tagit in denna underbara värme ;)
Under den senaste veckan har jag faktiskt både fått lite färg i le visageoch benen. Jag njuter i fulla drag nu de få dagar som är kvar tills jag åker hem till la Suéde.
 
Som vanligt vet jag inte vilka kläder som ska packas ner i resväskan, (kan ju vara svinkallt) i Sverige. Jag får verkligen ta mig en funderare över detta, hrm ..
 
En sak är klar i alla fall! Kommer att bli mycket "Skepp och hoj", den saken är klar ;)
 
 Parc des buttes chaumont
 
 
 

soon

Publicerad 2014-05-16 17:19:00 i Allmänt,

Hoppas på sol och värme in le Onsala  ;) ...Denna gången blev det en lite dyrare resa.. Det blir så ibland när man köpt och sedan måste ändra till tidigare datum, mais, det gör inget  ;)
 Njuter avec solen i á Paris ;)  <3

I år Hejar jag på frankrike!! <3

Publicerad 2014-05-05 17:10:18 i Allmänt,

 
Oh, snart är det dags för melodifestival!! I morgon hejar man på Sveriges bidrag, att den kommer med i finalen. Själv, gillar jag inte Sannas låt(mest bara yyyl, men, visst vill jag ha med henne i finalen av den stora eurovision ;) , bien sur!!  ;)
 
1977 s eurovision, var för mig ett big moment. <3 Jag var 3 år och satt som klistrad vid tvn, (alltid när det är melodifestival) ;) <3 <3 <3  Jag hade kämpat med att vara vaken att tittat på alla bidragen. När jag hörde Frankrikes bidrag, ja, Oj, jag började att gråta!Mamma trodde väl att jag var övertrött. Hon frågade efter en stund; - "Zerny, gillar du melodin"? Jag bara sa, med darr i överläppen; - " Jaaa, så vacker, vinna!! ;) Jag verkligen kämpade igenom tv-tittandet, men somnade. Morgonen efter blev jag hellycklig när jag fick veta att Frankrike hade vunnit!!! Jag var så otroligt nöjd. ;) Så mysig låt! ;)
 

Om

Min profilbild

Zerny

41-årig Onsala-tös som bosatt sig i Paris. Här bor jag sedan ett par år med pojkvän och en massa secondhand-stuff ;) Pluggar franska språket, följer PSG(bien sur), Verratti, "partykillen Lavezzi och Zlatan) ;) Flyger hem till Onsala varannan månad till mamma och Alma, kollar så allt är bra. Fart och fläkt är ju underbart!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela