zernylafrance.blogg.se

Hur jag lever mitt liv i Frankrike med secondhandfynd och mina resor mellan "hemma och hemma" , Frankrike - Sverige.

Sommaren är kvar..

Publicerad 2014-09-23 13:58:04 i Allmänt,

..när jag kommer hem nu på söndag(thank god). I morse trodde jag faktiskt inte mina ögon när jag insåg att utetemperaturen "bara" var på 1,8 plusgrader, hjälp!! Vad fasen hände med sommaren??!!, Det underbara att sitta på klipporna vid havet??!!  Hrm, verkar som att hösten verkligen har tagit världens bästa grepp om oss,( varför blir man alltid så förvånad när hösten väl kommer)??
 
Jag har kollat lite väder och faktiskt, ser det ut att jag allt får uppleva lite mera sommar(yeah)!! En bit över 20 grader känns ju helt ok ;)
 
Gradantalet ser väl helt ok ut?  ;)
 
Idag måste verkligen grejsa bland mina kläder... Under fyra månader hittar man ju en del trasor och skor, kommer jag att få plats med kamerastativet?? Uhh, jag kommer att få ett "helvete" med jag och mina kläder, hahaha!!!
 Denna "fräsiga" klänning sprang jag på i lördags!  ;)
 
Vad hittas på hos er, denna tisdag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zerny

41-årig Onsala-tös som bosatt sig i Paris. Här bor jag sedan ett par år med pojkvän och en massa secondhand-stuff ;) Pluggar franska språket, följer PSG(bien sur), Verratti, "partykillen Lavezzi och Zlatan) ;) Flyger hem till Onsala varannan månad till mamma och Alma, kollar så allt är bra. Fart och fläkt är ju underbart!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela