zernylafrance.blogg.se

Hur jag lever mitt liv i Frankrike med secondhandfynd och mina resor mellan "hemma och hemma" , Frankrike - Sverige.

Prickigt och päls

Publicerad 2014-09-07 22:31:56 i Allmänt,

Igår hade jag min "lediga" dag och bien sur spenderades den i Göteborg. Som vanligt kunde jag inte låta bli, så självklart tog jag svängen om Emmaus på Linnégatan i jakt på fynd. Jag har redan sedan länge fyllt kvoten på klädfynd, så igår tog jag upp jakten på höst/vinterskor. Jag häckade bland skorna, provade, synade, kände efter och efter nån timma hade jag hittat två underbara! ;)  Det ena paret är svarta, ett par undersköna med pälskant. Det andra paret är ett par roligt prickade i skinn med pälsbollar på sidorna. Jag slog till på de båda paren och jag är supernöjd,(summan=150kr + 200kr ;)) ). Min sport är att hitta snygga kläder till billig peng(stora pluset är när man hittar något ovanligt som ingen annan har eller "rätt märke").
 
Roligt med både spetsigt och pälsigt ;)
 "Lola Ramona",alldeles nya för 200 bagis,(nypris 1295:- )
 
I väntan på mina glasögon,(hämtas om två veckor), har jag fått låna av Mathias ett par läsglasögon. Det är härligt att se skarpa bokstäver och fina färger på tvn  :) <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zerny

41-årig Onsala-tös som bosatt sig i Paris. Här bor jag sedan ett par år med pojkvän och en massa secondhand-stuff ;) Pluggar franska språket, följer PSG(bien sur), Verratti, "partykillen Lavezzi och Zlatan) ;) Flyger hem till Onsala varannan månad till mamma och Alma, kollar så allt är bra. Fart och fläkt är ju underbart!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela