zernylafrance.blogg.se

Hur jag lever mitt liv i Frankrike med secondhandfynd och mina resor mellan "hemma och hemma" , Frankrike - Sverige.

2 par nya!

Publicerad 2014-09-02 21:27:31 i Allmänt,

Tog svängen förbi Kungsbacka idag. En lång "städ-grejlista" på ÖoB stod på schemat. Som ni säkert förstår tog jag svängarna förbi mina "secondhand-himlar". Idag blev det: Röda Korset, Emmaus och Erikshjälpen. Inget speciellt hittade jag på Emmaus ;)  Men ett par ursnygga "Röd o Grön-byxor"(Redgreen) för en tjuga på Röda korset. På Erikshjälpen hittades en vit ursnygg knutblus + 2 par urfina örhängen ;)  Redan nu vet/tror jag redan att jag lyckats skrapa ihop alldeles för många örhängen här in La Suéde, men faktiskt, kunde inte låta bli att köpa dem eftersom de kostade 15 kr respektive 25 spänn. Oui, jädrans snygga tycker jag också att de är ;)
15 bagis för dessa! ;)
 25 spänn för dessa.
 
Hihi, jag kanske skulle börja tänka på hur jag ska få hem alla fynd till La France som jag har hittat under tiden här i Sverige,åker ju hem nån dag här i september. Har bara några grejer kvar jag måste fixa ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zerny

41-årig Onsala-tös som bosatt sig i Paris. Här bor jag sedan ett par år med pojkvän och en massa secondhand-stuff ;) Pluggar franska språket, följer PSG(bien sur), Verratti, "partykillen Lavezzi och Zlatan) ;) Flyger hem till Onsala varannan månad till mamma och Alma, kollar så allt är bra. Fart och fläkt är ju underbart!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela