zernylafrance.blogg.se

Hur jag lever mitt liv i Frankrike med secondhandfynd och mina resor mellan "hemma och hemma" , Frankrike - Sverige.

White dogs

Publicerad 2016-03-09 19:16:46 i Allmänt,

Det är helt underbart att snön(förhoppningsvis) kommer att snart bli ett minne blott för i år. Om jag inte mins fel var det väl i måndags som en "dimpe" snöslask damp ner och som gjorde att det blev roligt att köra med bilen på vägarna. 
 
Alma fick besök i dag av Donna och Emmy. Dessa två är världens gulligaste!!  <3 <3 <3 Även Om Alma är många år äldre(läs tant), så ser hon minst ut när alla 3 flickor står på rad ;)
 
Egentligen skulle jag behövt fixa alla klädstuff,( en del skall slängas, lämnas in, resten behåller jag själv ;), men nu efter man har ätit världens godaste spagetti med köttfärssås, så blir det nog inte många knop gjorda. Det klart, i morgon är en annan dag, då får jag allt fixa till det! ;)
 
Emmy, Donna, Alma <3 

Kommentarer

Postat av: Fairyland surprises

Publicerad 2016-03-09 20:38:57

Vilka sötnosar!

Postat av: Linda

Publicerad 2016-03-09 20:46:55

så söta hundar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zerny

41-årig Onsala-tös som bosatt sig i Paris. Här bor jag sedan ett par år med pojkvän och en massa secondhand-stuff ;) Pluggar franska språket, följer PSG(bien sur), Verratti, "partykillen Lavezzi och Zlatan) ;) Flyger hem till Onsala varannan månad till mamma och Alma, kollar så allt är bra. Fart och fläkt är ju underbart!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela